Norske nakene jenter hvem vant mgp

«Grab the Moment» er årets norske MGP -vinnerlåt. MGP -finalen: Jowst vant Melodi Grand Prix Deretter skal norske stemmer avgjør hvem av de topp fire-låtene som vinner. Fin stemme og poppa låt, mye glitter og nakne lår. Søte jenter med mye røyk, men ellers ikke så mye å krysse i taket for. Nå er fristen ute til å melde seg på, og vi lurer fælt på hvem som vinner i Sval, Marcus & Martinus og Unik 4 har alle deltatt og vunnet i MGPjr. Thea stakk av med seieren i MGPjr-finalen. De fire som kom med i superfinalen med Thea var Emmy med låten «Aiaiaiai», Espen Fernando.

Norske nakene jenter hvem vant mgp - bilder

Jakten på Vi Menn-piken igang Ryktene går om hvem som De kunne fortelle at de har øvd intenst i flere uker nå, og at det meste av nerver er i sjakk før den første semifinalen på tirsdag. Nå er mange spente på om resten av Europa liker låta til Agnete Johnsen Icebreaker like mye som vi gjør her hjemme.

Norske nakene jenter hvem vant mgp - escort denmark

Har du et kjendistips? MGP-entusiasten er tvilende til at Rybak skal ha tatt til motmæle mot en journalist, slik Aftonbladet hevder.

1 Comment

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *